Lidgelden en inschrijving

Lidgelden en inschrijving

Lidgeld seizoen 2020-2021

Voor het innen van de lidgelden doet K.R. Emblem een geste voor de vroege betalers, maw als u het lidgeld betaalt voor 30 juni betaald u 10€ minder.

Teneinde speelgerechtigd en verzekerd te zijn bij aanvang van de competitie is de uiterste betaaltermijn 1 september, we rekenen hier op uw welwillende medewerking. Waarvoor dank.

In dit bedrag is inbegrepen: eigen wedstrijdbroekje, voetbalkousen, trainingsvest, eigen voetbal.

Spelerscategorie

voor 30 juni

na 30 juni en voor 1 september

Jeugdspeler tot en met U17

200€ per speler

210€ per speler

U21 – reserven – dames – 1ste elftal

230€ per speler

240€ per speler

 

Vanaf een tweede lid van hetzelfde (samengesteld) gezin, wordt een korting van 30€ gegeven

Op rekeningnummer BE62 8508 2749 3961 met vermelding van “Lidgeld” en de spelersnaam.

De bedeling van wedstrijdbroekje, trainingsvest, kousen en individuele vaetballen (noodzakelijk bij jeugd-trainingen) start vanaf eerste trainingen

Betalen doe je uitsluitend via overschrijving op het rekeningnummer BE62 8508 2749 3961 van de club. Vermeld in de mededeling “lidgeld ,  naam van de speler/speelster en reeks (vbU15).

- Mocht u een betalingsprobleem ondervinden kan u contact opnemen via uw trainer of een bestuurslid (naar gelang uw voorkeur). Meestal      kan er een - steeds vertrouwelijke - oplossing gevonden worden.
- Een gespreide betaling door meedere ouders is uiteraard mogelijk. U dient wel rekening te houden met een volledige betaling voor het verkrijgen van het trainingspak, broekje, bal, etc. 
(*) na 15/9 wordt er een extra forfait van 10 € aangerekend.

Een goede start

Als kandidaat speler betaal je de eerste trainingen nog geen lidgeld. Wel is het nodig om je voorafgaand aan het volgen van een 1ste training alvast kenbaar te maken via:
kandidaat Speler
Voor jeugdspelers zal je in de volgende dagen een telefoontje of mailtje krijgen van onze jeugd-coördinator Peter Celis met bijkomende informatie en de mogelijkheid om een aantal praktische afspraken te maken. We hebben graag dat spelers ondervinden dat ze welkom zijn in de Club en bij mogelijke nieuwe vriendjes. Normaliter zal een kandidaat-speler een drietal trainingen vrij meedoen alvorens we gezamenlijk met de speler (ouders) beslissen om de speler in te schrijven. Het al of niet onmiddellijk meedoen aan jeugdwedstrijden hangt hierbij af van de leeftijd, het parcours en ook de wens van de speler. De speler moet zich in de eerste plaats goed voelen bij zijn nieuwe teamgenoten.
Indien je onmiddellijk contact wenst kan je onze jeugd-coördinator bereiken via het telefoonnummer 0478 82 81 80. Hierbij wordt wellicht de eerste afspraak tussen trainer, speler en toekomstige vrienden en vriendinnen gemaakt.
Voor Dames en Senioren wordt u de contactgegevens van de respectievelijke trainers doorgegeven.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!