Kick-off

We gaan eindelijk terug van start!

We zijn allemaal uitgerust en klaar om er een spetterend seizoen van te maken! 

Op 26 augustus verwachten we jullie dan ook om samen de seizoensaftrap te geven! We maken er dit jaar dan ook een heerlijke, feestelijke dag van. 

We combineren een sportief programma met een familiale sfeer. De hele dag zal je een hapje en drankje kunnen verkrijgen en kids die niet op het veld hoeven te staan kunnen naar hartenlust spelen op het  springkasteel!

Ons programma:

  • 11u: Tornooi en Penaltycup. Inschrijven is hierbij noodzakelijk zodat we de ploegen goed kunnen indelen. We voorzien een mooie prijs voor de winnaars! Inschrijven voor het tornooi die je via de knop "REGISTREREN" op deze pagina. (Inschrijvingen worden op dinsdag 22/8 om 23u59 afgesloten)
  • 14u: De start van een echt voetbal-hindernissenparcours voor groot én klein want we leggen dit parcours in duo's af.  Mama / papa / nonkel /tante / oma / opa / broer / zus / vriendje... Schrijf gerust meerdere duo's in want ook hier voorzien we leuke prijzen voor de beste duo's! Voor spelertjes die willen deelnemen maar zelf geen duo kunnen vormen, voorzien we vanuit de club een partner! Wil je meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven? Klik dan even op deze link.
  • Vanaf 14u kan de kledij worden afgehaald. Een concrete planning voor het afhalen van de kledij wordt nog bezorgd vóór de kick-off.
  • 16u: Wedstrijd U17 - Rita Berlaar
  • 18u: Wedstrijd GOEMERS (KRC Emblem) - Bacwalde
  • 20u: Wedstrijd PALLIETERS (KRC Emblem) - Oelegem 

We vermelden voor alle duidelijkheid nog even volgende afspraken rond de kledij:

  • Leden die hun lidgeld betaalden vóór 15/6 krijgen: een trainingsbroek, trainingsvest, broekje en sokken
  • Leden die hun lidgeld betaalden ná 15/6 krijgen: een broekje en sokken
  • Diegenen die (nog) geen lidgeld betaalden krijgen niets.

Maak deze dag ook zeker even tijd om langs te komen om je contactgegevens te checken! Zo kunnen we jullie het komende seizoen steeds correct informeren!  

Datum & Tijd
zaterdag augustus 26, 2023
11:00 22:00 (Europe/Brussels)
Locatie

K Racing Emblem

Sint Gummarusveld 3
2520 Emblem
België
krc.emblem@outlook.com
Krijg de routebeschrijving
Organisator

K Racing Emblem

krc.emblem@outlook.com