INSCHRIJVEN

Wil je je aansluiten bij onze club? dat kan! Als kandidaat speler betaal je de eerste trainingen nog geen lidgeld. Wel is het nodig om je voorafgaand aan het volgen van de eerste training even in te schrijven via onderstaand formulier.


Registratie van kandidaat speler

Na het invullen van deze vragenlijst zal je in de volgende dagen een telefoontje of mail krijgen van onze jeugd-coördinator Johnny Daneels met bijkomende informatie en de mogelijkheid om een aantal praktische afspraken te maken. Een kandidaat-speler mag een drietal trainingen vrij meedoen alvorens we gezamenlijk met de speler (ouders) beslissen om de speler in te schrijven.

Indien je onmiddellijk contact wenst, kan je onze jeugd-coördinator bereiken via het telefoonnummer 0498 57 86 92. Hierbij wordt wellicht de eerste afspraak tussen trainer en speler gemaakt.

Splits e-mailadressen met een komma.


LIDGELD

We hebben de laatste tijd onze uitgaven kritisch bekeken en hier ook soms structurele maar minder populaire toekomstgerichte keuzes gemaakt. Tegelijk willen we ook zinvolle investeringen doen om ervoor te zorgen dat onze club meegaat met z’n tijd en dat onze inkomsten worden geïnvesteerd in zaken voor ál onze spelers. Onze recente investering in zonnepanelen heeft zo bijvoorbeeld al geresulteerd in een drukking van onze energiekosten.


Uiteraard zijn niet alleen de energiekosten gestegen, maar zien we ook stijgingen in veel andere kosten. Daarom zijn we zeer blij en ook wel fier te kunnen meedelen dat, ondanks al deze steeds stijgende kosten, we erin geslaagd zijn de lidgelden voor het volgende seizoen(2023-2024) gelijk te houden.  Het lidgeld voor een jeugdspeler bedraagt 210 euro, voor de volwassenen 240 euro.


Lidgeld van u6 tot u17

210 euro

Lidgeld dames en senioren

240 euro


Wat is er in het lidgeld inbegrepen:

  • Elke speler krijgt:

    • een wedstrijdshort

    • een paar sokken

  • Op de club worden ballen ter beschikking gesteld om mee te trainen

  • Voor de jeugdspelers zijn er 2 trainingssessies/week

  • Bij elke match gebruiken de spelers een shirt van het team

Hoe betaal je het lidgeld:

  • Rekeningnummer Belfius: BE 85 0689 4770 7306

  • Mededeling (belangrijk): naam speler - geboortedatum - inschrijvingsgeld 2023 – 2024

Voorbeeld : Jan Janssens – 24/04/214 – inschrijvingsgeld 2023 – 2024


Gadget 2023 – 2024

Naar jaarlijkse gewoonte voorziet de club terug in een extraatje voor onze snelle beslissers. Voor het seizoen 2023-2024 is er gekozen voor een trainingsbroek met bijhorende trainingsvest.  Catalogusprijs 60 euro.


Voor wie zijn lidgeld vóór 15 juni betaalt is deze set inbegrepen in het lidgeld van 210 euro (jeugd) en 240 euro (volwassenen), m.a.w. gratis. Voor deze leden wordt de bestelling geplaatst en kunnen we garanties geven dat de set tijdig beschikbaar zal zijn. Op ons lentetornooi op 12-13-14 mei zullen er pasmaten voorzien worden zodanig dat je de correcte maat kan doorgeven.

Voor wie zijn lidgeld ná 15 juni betaalt is deze niet inbegrepen in het lidgeld . Voor diegenen die toch een set willen, zullen er nog sets beschikbaar zijn via onze webshop. We kunnen hier echter geen garanties geven wat levertijd betreft.

Emblem wil een club zijn voor iedereen:

Heb je moeilijkheden om het volledige lidgeld te betalen voor 15/06? Neem dan contact op met Stijn Van Eester op 0476 94 46 79 of stijn.vaneester@outloo k.com . Dan zoeken we samen in alle discretie naar een oplossing.